Nieuws & Acties

Op deze pagina vindt u alle lopende acties en het laatste bedrijfsnieuws van Gasservice Flevoland. Wilt u gebruik maken maken van een actie of heeft u vragen over het nieuws, neemt u dan gerust even contact met ons op!

Gasservice Flevoland CV-Ketel Nieuws en CV-Ketel Acties

Lopende acties

Besparen is Easy bij Nefit

Besparen is easy Besparen is Easy bij Nefit. Vraag naar de voorwaarden.

Nu ook dealer Agpo/Ferroli!

Nu ook dealer Agpo/Ferroli!

​Voor alle bestaande Agpo ketels (Econpact/Megadens/Ultima toestellen is er een coulance actie vanuit Agpo/Ferroli zelf!

Deze ketels kunnen vervangen worden door een nieuw Ferroli BlueSense ketel tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze ketel is een totaal nieuw concept en uiteraard veel beter als de oude toestellen. 10 jaar garantie op de warmtewisselaar en 2 jaar op de overige componenten.

U heeft al een nieuwe ketel voor € 982,00 inclusief materialen en arbeid exclusief BTW.

Ook zo slecht geslapen??

​U heeft al een Airco splitsysteem van Midea voor € 1395,00 inclusief materialen en arbeid exclusief BTW.

Het laatste nieuws

De nieuwe Nefit ProLine NxT

De nieuwe Nefit ProLine NxT

De kleinste en meest complete HR-ketel in zijn klasse.
De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel. Zo klein dat hij vrijwel overal past, maar met prestaties van formaat. De ProLine NxT is uniek in zijn soort: het is niet zomaar een kleine combiketel, maar in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.

Bewezen concept
ProLine kent een bewezen concept. Met honderdduizenden geïnstalleerde toestellen in de afgelopen jaren is ProLine een van de toestellen met de allerhoogste bedrijfszekerheid.

Nieuwe generatie: nog energiezuiniger
ProLine NxT is nóg zuiniger met energie dan de vorige generatie HR-ketels. Met extra hoog rendement op cv en warm water, een zeer laag standby-verbruik en zijn Low Energy pomp (tot 75% zuiniger) voldoet het toestel ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen (2015).

Klaar voor de toekomst
ProLine NxT is voorbereid op de verwachte toekomstige wijzigingen in de gassamenstelling. Het unieke MultiGasblok kan elke wijziging aan. Zelfs bijmengen van biogas is mogelijk.

Nefit Easy voor OpenTherm CV-Ketels

Nefit Easy voor OpenTherm CV-Ketels

Nefit Easy is geschikt voor alle merken cv-toestellen. Met de slimme Easy Connect Adapter kunt u de Nefit Easy thermostaat aansluiten op elke cv-ketel met OpenTherm. OpenTherm is de 'taal' die het meest wordt gebruikt om cv-ketels met de thermostaat te laten communiceren. Daarnaast kunt u Easy Connect ook gebruiken om de Nefit Easy thermostaat te laten werken met oudere Nefit-toestellen (EcomLine/Economy HR-ketels).

De slimme Nefit Moduline Easy thermostaat is nu verkrijgbaar bij Gasservice Flevoland!

De slimme Nefit Moduline Easy thermostaat is nu verkrijgbaar bij Gasservice Flevoland!

Geen ingewikkelde functies, onnodige knopjes of programmeerwerk. Easy maakt het iedereen makkelijk! Waar u ook bent, u kunt altijd uw cv regelen met de Easy app op uw smartphone en tablet. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. De bediening van de Easy zelf is een wonder van eenvoud.

De Nefit Easy bevat vele functies zoals, aanwezigsheidsdetectie, gasverbruik bekijken, push berichten bij foutmeldingen en/of storingen, service op afstand, zelflerend vermogen, openhaardfunctie, douchetimer, drie klokprogramma's, weersafhankelijke regeling en nog veel meer!

Nu in de showroom de allernieuwste Nefit Trendline met A label pomp

Nu in de showroom de allernieuwste Nefit Trendline met A label pomp De Nefit Trendline is compleet vernieuwd.

Remeha Tzerra Ketel

Remeha Tzerra Ketel

​Remeha heeft een nieuwe ketel op de markt gebracht de Remeha Tzerra.

Deze ketel is zeer klein en groots van prestaties.

Vasco brengt nieuwe Midrange Serie uit

​Vasco heeft een nieuwe collectie radiatoren uitgebracht, de Midrange serie.

Deze radiatoren zijn mooi van vormgeving, goedkoper geworden met 10 jaar garantie op het lakwerk en dichtheid.

Gasservice Flevoland nu Itho Daalderop Dealer!

Gasservice Flevoland nu Itho Daalderop Dealer!

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Ze streven er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven, met een assortiment dat bestaat uit verwarming-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.

Nieuw: De Nefit BaseLine

Nieuw: De Nefit BaseLine

De degelijke Nefit BaseLine HR-ketel biedt alles wat nodig is voor een gunstig kostenplaatje én tevreden gebruikers. De BaseLine is snel en eenvoudig te installeren, ook op de plaats van de oude cv-ketel. Dé oplossing wanneer naast zekerheid ook de prijs telt. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Gasservice Flevoland Intergas dealer

Vanaf heden zijn wij ook Intergas dealer. Intergas biedt toestellen met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. U heeft al een Intergas HRE 22/18 Ketel voor 1495 euro volledig gemonteerd en incl. BTW.

Veraline metalen decorpanelen voor uw radiatoren

Op de pagina Radiatoren vindt u een nieuw product. Wij leveren en monteren de Veraline metalen decorpanelen voor uw radiatoren. Deze panelen zorgen voor behoud van uw besparingen via de HR-Ketel. Dit in tegenstelling tot de houten panelen die veel worden gebruikt.