Nieuws & Acties

Op deze pagina vindt u alle lopende acties en het laatste bedrijfsnieuws van Gasservice Flevoland. Wilt u gebruik maken maken van een actie of heeft u vragen over het nieuws, neemt u dan gerust even contact met ons op!

Gasservice Flevoland CV-Ketel Nieuws en CV-Ketel Acties

Lopende acties

Extra voordeel en gratis Wize thermostaat op ATAG E-Serie

Extra voordeel en gratis Wize thermostaat op ATAG E-Serie

Op een Atag E serie cv-ketel zit profiteert u momenteel niet alleen van extra voordeel, ook krijgt u een gratis WiZe Thermostaat. Indien u de ketel door Gasservice Flevoland laat installeren ontvangt u tevens 10 jaar garantie!

Informeer naar de tarieven en voorwaarden!

Profiteer nu van kortingen op de Ferroli BlueSense HR-Ketels!

Profiteer nu van kortingen op de Ferroli BlueSense HR-Ketels!

Naast een korting op de ketel kunt u ook profiteren van 12 jaar garantie indien u de ketel door Gasservice Flevoland laat installeren!

Informeer naar de tarieven en voorwaarden!

100 Euro cashback op een Remeha Tzerra

100 Euro cashback op een Remeha Tzerra

Momenteel krijgt u 100 euro cashback op de aanschaf van een Remeha Tzerra CV-Ketel. Vraag naar de voorwaarden!

7 Jaar Garantie op Bosch HRC ll ketel + gratis FR 100 klokthermostaat

7 Jaar Garantie op Bosch HRC ll ketel + gratis FR 100 klokthermostaat

​Bij aanschaf en installatie van een nieuwe Bosch HRC ll ketel krijgt u van ons 7 jaar garantie op alle onderdelen in de ketel(mits het toestel door ons is onderhouden)! En ook nog eens een gratis FR 100 klokthermostaat.

Nu ook dealer Agpo/Ferroli!

Nu ook dealer Agpo/Ferroli!

​Voor alle bestaande Agpo ketels (Econpact/Megadens/Ultima toestellen is er een coulance actie vanuit Agpo/Ferroli zelf!

Deze ketels kunnen vervangen worden door een nieuw Ferroli BlueSense ketel tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze ketel is een totaal nieuw concept en uiteraard veel beter als de oude toestellen. 10 jaar garantie op de warmtewisselaar en 2 jaar op de overige componenten.

U heeft al een nieuwe ketel voor € 982,00 inclusief materialen en arbeid exclusief BTW.

Ook zo slecht geslapen??

​U heeft al een Airco splitsysteem van Midea voor € 1395,00 inclusief materialen en arbeid exclusief BTW.

Het laatste nieuws

De slimme Nefit Moduline Easy thermostaat is nu verkrijgbaar bij Gasservice Flevoland!

De slimme Nefit Moduline Easy thermostaat is nu verkrijgbaar bij Gasservice Flevoland!

Geen ingewikkelde functies, onnodige knopjes of programmeerwerk. Easy maakt het iedereen makkelijk! Waar u ook bent, u kunt altijd uw cv regelen met de Easy app op uw smartphone en tablet. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. De bediening van de Easy zelf is een wonder van eenvoud.

De Nefit Easy bevat vele functies zoals, aanwezigsheidsdetectie, gasverbruik bekijken, push berichten bij foutmeldingen en/of storingen, service op afstand, zelflerend vermogen, openhaardfunctie, douchetimer, drie klokprogramma’s, weersafhankelijke regeling en nog veel meer!

Nu in de showroom de allernieuwste Nefit Trendline met A label pomp

Nu in de showroom de allernieuwste Nefit Trendline met A label pomp

De Nefit Trendline is compleet vernieuwd.

Remeha Tzerra Ketel

Remeha Tzerra Ketel

​Remeha heeft een nieuwe ketel op de markt gebracht de Remeha Tzerra.

Deze ketel is zeer klein en groots van prestaties.

Vasco brengt nieuwe Midrange Serie uit

​Vasco heeft een nieuwe collectie radiatoren uitgebracht, de Midrange serie.

Deze radiatoren zijn mooi van vormgeving, goedkoper geworden met 10 jaar garantie op het lakwerk en dichtheid.

Gasservice Flevoland nu Itho Daalderop Dealer!

Gasservice Flevoland nu Itho Daalderop Dealer!

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Ze streven er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven, met een assortiment dat bestaat uit verwarming-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.

Nieuw: De Nefit BaseLine

Nieuw: De Nefit BaseLine

De degelijke Nefit BaseLine HR-ketel biedt alles wat nodig is voor een gunstig kostenplaatje én tevreden gebruikers. De BaseLine is snel en eenvoudig te installeren, ook op de plaats van de oude cv-ketel. Dé oplossing wanneer naast zekerheid ook de prijs telt. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Gasservice Flevoland Intergas dealer

Vanaf heden zijn wij ook Intergas dealer. Intergas biedt toestellen met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. U heeft al een Intergas HRE 22/18 Ketel voor 1495 euro volledig gemonteerd en incl. BTW.

Veraline metalen decorpanelen voor uw radiatoren

Op de pagina Radiatoren vindt u een nieuw product. Wij leveren en monteren de Veraline metalen decorpanelen voor uw radiatoren. Deze panelen zorgen voor behoud van uw besparingen via de HR-Ketel. Dit in tegenstelling tot de houten panelen die veel worden gebruikt.

Diervriendelijke Gasservice….

Gasservice Flevoland b.v. heeft de verwarmingsinstallatie vernieuwd bij Dierenasiel Almere en Hilversum (Crailo). Daarnaast hebben we samen met Nefit de Cv-ketel gesponsord voor het kattenverblijf. De dieren zitten er dus warmpjes bij. Maar uw steun of gift blijft natuurlijk welkom!

Nieuwe Remeha ketel ook in de showroom

Nu ook in de showroom de nieuwste ketel van Remeha, de Calenta! Natuurlijk kunt U in onze showroom meerdere merken ketels bekijken: van Atag, Remeha en Bosch, zoals de Bosch Compact 4. Deze heeft de zelfde maten en het zelfde gewicht als de Nefit ProLine.